More


  Două amicale pentru LPS-ul lui Nastai

  - Advertisement -

  lps

  Doua jocuri de verificare au bifat în ultimele zile baietii de la LPS Satu Mare pregatiţi de Dacian Nastai.
  Duminica LPS Satu Mare a jucat la Micula unde s-a impus în faţa celor de la Turul cu 4-1 iar miercuri elevii lui Nastai au terminat la egalitate 1-1 la Carei cu Victoria.
  “Am urmarit sa rulez tot lotul sa dau sansa fiecarui jucator sa-si etaleze cunostintele . Inca suferim la faza de aparare, luam gol in fiecare joc si asta ma deranjeaza. Din pacate am pierdut doi jucatori titulari fratii Vincze care au facut pasul la liga a III-a si astfel am fost nevoit sa aduc alti jucatori care fac eforturi pentru integrare in ideea tactica impusa de mine. Este vorba de Silaghi Mario revenit din Ungaria, Lacatus Alex un varf venit de la Cluj si Rusu Sebastian un fundas central din Reghin. Am trecut bine peste perioada de acumulari si sambata ne pregatim pentru ultimul test, joc la Unirea Jucu.“ spune antrenorul dacian Nastai care e convins că mulţi dintre elevii săi ar face faţă cu succes rigorilor ligii a 3-a.
  “De ce Jucu ? Unii jucatori chiar si-n accest moment ar putea juca in liga a III-a dar am considerat ca pregatirea facuta in ultimul an de juniorat poate sa-i ajute in perspectiva, astfel dorim sa vedem care este diferenta intre noi si o echipa de liga a III-a.” a încheiat Nastai.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare