După 20 de ani, din nou împreună…lps

În plină vacanță clădirea Liceului Sportiv a prins viață sâmbătă la prânz. Clasa de fotbal și scrimă a primei generații de elevii de la ” sportiv” a revenit după 20 de ani de la absolvire, acasă!
După reunirea din iunie a clasei conduse de prof. Radu Achim , o altă parte a primei generații de elevi de la LPS a ținuț să marcheze într-un cadru festiv 20 de ani de la absolvire.
20 din cei 29 de elevi ai clasei au venit după …20 de ani la o oră de dirigenție. La catedră fosștii absolvenți i-au avut pe directorul de atunci de la LPS, prof. Gheorghe Cionca și pe doamna lor diriginte, prof. Grad Aurelia.
”Le-am fost și director dar ani buni și antrenor băieților din clasă. Îmi aduc mereu cu drag aminte de această primă promoție de la LPS. Niște elevi deosebiți ce acum sunt oameni realizați la casele lor, semn că sportul în primul rând formează caractere și apoi campioni” a spus prof. Gheorghe Cionca.
De remercat că acea generație a dus LPS ul la fotbal în optimile Campionatului Național iar dintre fete, Gabriela Popan a fost campioană națională la floretă, cu echipa, fiind colegă de generație cu Cristina Stahl…Ți antrenată de regretata Ecaterina Stahl…iar Bianca Iancu a fost campioană balcanică la spadă în 1994.
”Le mulțumim profesorilor noștri pentru tot ce au făcut în acei ani de liceu pentru noi. Ne bucurăm că am reușit să ne strângem atât de mulți la această festivitate. A fost mai simplu pentru noi să organizăm festivitatea în august deoarece mulți dintre noi suntem plecați în străinătate și abia acum avem concedii. Sperăm să ne revedem sănătoși ceva mai des și să nu mai așteptăm să treacă 20 de ani” a spus Barbul Arșinel, unul dintre elevii generației 1996 de la LPS.
Iată catalogul generației 1996 de la LPS: Ardelean Liviu, Barbul Arșinel, Barbu Răzvan, Botoș Adrian, Bura Radu, Cioltea Florin, Ciorba Romeo, Cristea Adrian, Dan Ramona, David Robert, Duckovics Angela, Gavrău Vasile, Gătina Sebastian, Iancu Bianca, Iancovici Melinda, Kadar robert, Lup Sorin, Marian Sorin, Makas Andreea, Maxim Gheorghe, Neag Traian, Popan Gabriela, Popescu George, Princz Norbert, Sabău Adrian, Sălandean Gabriel, Săpunar Ciprian, Ulici Marius, Vida Remus.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts