More


  E vremea echipei de spadă fete

  - Advertisement -

  spada

  Chiar dacă la individual spadasinele din România nu au reuşit să cucerească vreo medalie, mâine, la proba pe echipe, lucrurile pot sta altfel. Simona Pop, Ana Maria Popescu, Simona Gherman şi Loredana Dinu vor revanşa la Rio.

  Cu sătmăreanca Simona Pop în lot, echipa speră la o clasare pe podium. Nu va fi uşor, pentru că în sferturi vor întâlni reprezentantele Statelor Unite ale Americii. Competiţia se desfăşoară la Carioca Arena 3 din Barra, de la ora României 15.00. Dacă vor trece de americance, sportivele noastre se vor duela de la ora 19.15 în semifinalele Olimpiadei, cu învingătoarea dintre Rusia şi Franţa.
  Finala mică şi finala mare sunt programate la ora României 23.00. Liderul echipei, Ana Maria Popescu a scris pe pagina sa de socializare după înfrângerea la handbal şi judo: „Pentru un sportiv de performanță, durerea eșecului de la JO nu are margini și nu trece niciodată… Comentariile, acuzele și injuriile <<specialistilor de pe canapea>> te șochează pentru prima dată, apoi te obișnuiești! Am fost astăzi (n.r. – luni seara) în sală la meciul colegelor de la handbal și pot să spun doar atât: vă înțeleg, fetelor! Știu prea bine cum e să simți că tu dai totul și din exterior să se vadă <<că n-ai chef>>. Să încerci orice e posibil și să nu intre. Da, se întâmplă tuturor asta, chiar și celor mari. Am stat cu ochii-n telefon și cu speranța-n suflet doar, doar Corina va sparge gheața și va obține prima medalie pentru România. Nu a fost așa. Probabil Andreei Chițu nu i s-au uscat lacrimile de ieri și astăzi Corina este în aceeași situație. După 4 ani de muncă…câteva minute și o secundă pot spulbera totul!
  Dar pe lângă toate astea să știți că suntem tot noi, cei care am obținut medalii europene și mondiale în ultimii patru ani (mă scuzați, <<turnee amicale>>, așa cum au ajuns să fie numite în aceste zile). Și ce mi se pare că e cel mai trist, este faptul ca noi între noi nu ne înțelegem și nu ne susținem. Suntem sportivi cu toții, trăim pentru performanță, suntem în aceeași <<barcă>>… măcar noi să nu aruncăm cu pietre…”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img