More


  Emoţiile au copleşit-o pe Simona Pop

  - Advertisement -

  Pop

  Emoţiile şi încărcătura concursului au compleşit-o pe sătmăreanca Simona Pop, care sâmbătă a evoluat în cadrul probei de spadă de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Sportiva de la Steaua a pierdut în faţa canadiencei Leonora Mackinnon.

  S-a terminat 15-10 pentru reprezentanta Canadei care s-a distanţat destul de rapid în duel. Aceasta a păstrat în mare parte diferenşa de 4-5 tuşe şi şi-a asigurat calificare între primele 32 spadasine. Asta după ce Punctul decisiv a fost obținut cu 38 de secunde înainte de terminarea timpului. Dar până la 3-3 lucruruile au stat perfect pentru sătmăreana noastră, care mai apoi a cedat.
  Aflată la prima sa participare la o Olimpiadă, sătmăreanca Simona Pop şi-a îndeplinit un vis pe care l-a avut de când a intrat prima oară în sala Alexandru Csipler din Satu Mare. Iar în următoarele zile vom reveni cu o amplă declaraţie referitoare la această declaraţie.

  Campioana olimpică Emese Szasz s-a pregătit la Satu Mare

  Spadasina maghiară Emese Szasz a cucerit medalia de aur în proba individual feminină de spadă, sâmbătă, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce a învins-o în finală pe italianca Rosella Fiamingo, cu 15-13.
  De menţionat că proaspăta campioană olimpică s-a aflat în luna martie la Satu Mare, la un stagiu de pregătire cu loturile olimpice ale Ungariei şi României. Emese Szasz şi antrenorul ei Gyozo Kulcsar din Ungaria s-au pregătit în sala Alexandru Csipler ăn perioada 9-12 martie 2016.
  Emese Szasz ocupa locul 6 în clasamentul mondial şi a cucerit în carieră mai multe medalii la Mondiale şi Europene. Gyozo Kulcsar, antrenorul acesteia, are patru participări la Jocurile Olimpice din 1964, 1968, 1972 şi 1976. A cucerit patru titluri olimpice la spadă masculin, trei cu echipa şi unul la individual.
  Totodată, are două medalii de bronz la individual, precum şi trei titluri mondiale cu echipa Ungariei (1970, 1971 şi 1978).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img