More


  Fermierii protestează astăzi pe străzile Sătmarului

  - Advertisement -

  fermieri

  Fermierii din judeţul Satu Mare vor organiza astăzi un protest, începând cu ora 11.00 până la ora 14.00. Mitingul protest se va desfăşura în municipiul Satu Mare pe traseul drumul Botizului –bulevardul Henri Coandă-bulevardul Transilvania- Piaţa 25 Octombrie.
  Protestatarii vor fi în jur de 200 la număr, iar în faţa lor aceştia vor avea utilaje agricole, care vor îngreuna traficul pe traseul menţionat. Jandarmii sătmăreni vor asigura ordinea publică la mitingul de protest, cu recomandarea ca sătmărenii să evite traseul menţionat în acea perioadă.
  Dat fiind faptul că pe cale amiabilă doleanţele fermierilor nu au fost ascultate, aceştia au decis să treacă la măsuri mai dure. Nemulţumirea cea mai mare a acestora este aceea că nu şi-au primit încă subvenţiile. Totodată, fermierii mai doresc eliminarea condiţiilor de excludere de la plată, introducerea legii cu privire la etichetarea produselor şi introducerea unui articol care să reglementeze scoaterea de pe raft a produselor care conţin grăsimi vegetale.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img