More


  Final de vacanţă la Sakura Carei

  - Advertisement -

  Ingrid Engber, instructor karate 2 dan, anunţă că după o scurtă vacanță de patru săptămâni, sportivii Asociației Club Sportiv Sakura Carei vor începe din 29 august pregătirile.
  Vor fi întâlniri zilnice în sala de sport a Școlii Generale nr. 3 din Carei, de la ora 18.00, dar și în sala de sport din Căpleni, unde antrenamentele se țin în zilele de luni și miercuri, de la ora 16.30. “Ne așteaptă multă muncă deoarece începe sezonul competițional de toamnă. La cupele organizate de diferite cluburi, pe lângă cei 13 sportivi legitimați ai clubului, vor intra în circuitul competițiilor și mai mulți sportivi începători. Cei 13 sportivi, dintre care 4 de la secția Căpleni, vor reprezenta țara noastră la Cupa Mondială organizată de Federația Mondială de karate shitokan SKDUN, în perioada 7-9 octombrie, la Burgas, Bulgaria, ca membri ai lotului național al României”, ne-a transmis Ingrid Engber.
  Totodată, la antrenamente sunt invitați copiii de la vârsta de 4 ani. Sala e deschisă pentru toți cei care vor să facă cunoștință cu acest sport frumos. “La noi karatele nu este numai un sport, este un stil de viața”, precizează același instructor de karate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare