More


  Fostul stelist Lincar, noul antrenor al Luceafărului Oradea

  - Advertisement -

  linkar

  Luceafărul Oradea şi-a găsit un nou antrenor după ce Florin Fărcaş a renunţat să mai conducă echipa şi şi-a dat demisia în urma meciului de sâmbătă cu Juventus Bucureşti, pierdut cu 0-1. Şi asta cu doar câteva zile înainte de duelul cu FC Olimpia Satu Mare.
  Conducătorii formaţiei bihorene au bătut palma cu Erik Lincar, ultima dată antrenor secund la Concordia Chiajna atunci când echipa a fost antrenată de Marius Baciu. Alături de Lincar, la echipa din Liga a 2-a va veni şi Zeno Bundea, ca director sportiv.
  Prezent în tribune la ultimele două meciuri de acasă ale Luceafărului, Erik Lincar a fost preferatul şefilor echipei ce-şi desfăşoară meciurile pe teren propriu la Sânmartin.
  Fostul mijlocaş al Stelei a condus antrenamentul de luni, programat la ora 17:00, atunci când a fost prezentat oficial şi jucătorilor.
  În cariera sa de antrenor principal, Erik Lincar a pregătit echipe ca Inter Clinceni, Viitorul Toporu, Callatis Mangalia, FC Hunedoara, Damila Măciuca, Delta Tulcea, CS U Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, ultima dată fiind secund în Liga 1 la Concordia Chiajna.
  Erik Lincar îi va lua locul lui Florin Fărcaş, un antrenor instalat pe banca celor de la Luceafărul Oradea după promovarea în Liga a 2-a. După doar patru etape desfăşurate în campionat, Fărcaş şi-a dat demisia, o demisie înaintată încă după desfăşurarea celui de-al treilea meci în acest sezon.
  În primele patru etape, Luceafărul Oradea cu Florin Fărcaş ca antrenor a înregistrat o victorie (1-0 cu CS Afumaţi) şi trei înfrângeri (0-1 cu Sepsi OSK, 1-2 cu Academica Clinceni, 0-1 cu Juventus Bucureşti). Echipa bihoreană are astfel trei puncte acumulate în acest start de sezon şi se află pe locul 16 în clasament, poziţie retrogradabilă. Etapa viitoare, sâmbătă, de la ora 11:00, Luceafărul joacă în deplasare la Olimpia Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare