More


  Încă un mort şi 4 persoane rănite într-un accident rutier

  - Advertisement -

  accident-mortal

  Accidentele continuă să se ţină lanţ în judeţul Satu Mare. După ce cu căteva zile în urmă o femeie a decedat într-un accident rutier între Acâş şi Supur, miercuri după miezul nopţii un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa pe o stradă din Negreşti Oaş.

  Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat despre producerea unui accident rutier în orașul Negrești Oaș. La fața locului, polițiștii rutieri negreșteni au stabilit faptul că un conducător auto de 23 de ani, din localitate, conducând pe strada Luna un autoturism înmatriculat în Anglia, în care se mai aflau 4 persoane, a pierdut într-o curbă controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice.
  Evenimentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto și cu rănirea celorlalți patru pasageri din autoturism, cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani, toți din orașul Negrești Oaș.
  ISU Someș Satu Mare a intervenit cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, alături de un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care s-au deplasat la locul indicat. În sprijin, a fost alocat şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, care a plecat de urgenţă din Satu Mare spre locul producerii accidentului.
  Din nefericire, şoferul, în vârstă de 22 de ani, a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului, pompierii militari procedand pentru extragerea acestuia, însă din cauza leziunilor incompatibile cu viaţa, echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul. Restul pasagerilor, tineri cu vârstele cuprinse între 21 şi 36 de ani, au fost găsiţi conştienţi, cu diferite leziuni uşoare. Aceştia au primit îngrijiri medicale, ulterior fiind preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi de urgenţă la unitatea spitalicească pentru continuarea investigaţiilor medicale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare