Încep Europenele U 22Sătmărencele Adriana Matei și Vaida Beata nici n-au apucat bine să se bucure de succesul de la Balcaniadă că acum au parte de alte emoții la o altă competiție puternică.
De azi încep la Salonik, în Grecia, Campionatele Europene la U 22 iar România antrenată de Adrian Pricop e printre cele 32 de echipe participante.
Dacă în Macedonia, fetele noastre au luat marele trofeu la Balcaniadă după un 2-0 în finala cu Turcia, acum în Grecia antrenorul Adrian Pricop recunoaște că un obiectiv realist ar fi o clasare între primele 16. ”E clar că ne-am dori o medalie dar recunoaștem că e un turneu greu cu echipe mult mai puternice ca și la Balcaniadă. Vin trupe medaliate deja la Europene și Mondiale. Rusia, Austria, Germania, Elveţia sunt marile favorite”, spune Pricop.
”În această seară (n.r. aseară) e ședința tehnică și aflăm programul. Dacă prindem un culoar bun putem ieși din grupă. Mă bucur însă că fetele sunt foarte optimiste, stau bine din punct de vedere fizic și nu au acuzat deloc oboseala după Balcaniadă” a încheiat antrenorul sătmărean al Naționalei României. Europenele se desfășoară la Salonik între 25-27 august.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts