More


  Începe a doua etapă de reabilitare a Podului Decebal

  - Advertisement -

  pod-decebal

  Deși trebuia să fie închis încă de marți, Primăria municipiului Satu Mare anunță că a doua parte a Podului Decebal se va închide cu o săptămână mai târziu. Astfel, de luni se va deschide celălalt sens de mers, proaspăt reabilitat.

  De luni se modifică sensul… cozii
  Primăria Satu Mare a transmis, printr-un comunicat de presă, modificările operate de luni.
  ”Ca urmare a continuării lucrărilor de reparații capitale la Podul Decebal, Primăria Municipiului Satu Mare anunță că începând cu data de 29.08.2016 ora 10,00, circulația rutieră și pietonală pe podul Decebal va fi restricționată pe o perioadă de 5 săptămâni după cum urmează: partea dreaptă pe sensul de mers dinspre intersecția Burdea spre Piața Romană se închide complet atât pentru traficul pietonal cât și pentru cel rutier, traficul urmând să se desfășoare pe partea stângă pe câte un singur sens de circulație. Vă mulțumim pentru înțelegere și solicităm respectarea semnalizărilor și a presemnalizărilor precum și o atenție sporită în traffic”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Primăria Satu Mare.

  Amenințări cu penalizări
  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că va penalize firma care reabilitează Podul Decebal nu se va încadra în graficul de lucrări.
  ”Această investiție ar fi trebuit începută în luna mai. Din păcate, există inadvertențe între proiectul tehnic și realitățile ieșite la iveală după decopertare la Podul Decebal. Noi, beneficiarii, vom face tot posibilul ca să putem crea o situație cât bună în trafic când începe anul școlar. Vreau să vă spun că dacă firma nu își respectă graficul de execuție vom aplica penalități”, a spus Kereskenyi Gabor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img