Jucătorii Olimpiei se împrumută de la CARPolimpia

Situaţia financiară de la Olimpia este una deloc roz. Cu multe datorii către stat şi către terţe persoane, echipa sătmăreană are nevoie de resurse pentru a continua în Liga a II-a

Iar dacă la rectificarea de buget de la finalul lunii septembrie nu se vor aloca bani, pentru gruparea sătmăreană poate începe colapsul. Însă oficialul Catrinel Raţ, membru CARP (Casa de Ajutor Reciproc a Penionarilor), vine cu o soluţie inedită, dar de luat înseamă.
Din acest an orice salariat poate beneficia de ajutor bănesc, cu o dobândă anuală de 10%. Iar dacă va fi necesar, fotbaliştii pot lua împrumuturi până când situaţia va reveni la normal. „Până se vor rezolva problemele se poate apela şi la CARP. Suntem încrezători că la finalul lunii viitoare se vor vira ceva bani şi la Olimpia, după rectificarea de buget”, a spus Catrinel Raţ.
În rest, Olimpia a pornit la drum şi va junge astăzi la Mioveni. Au făcut deplasarea, alături de staff-ul tehnic un număr de 20 jucători, după cum urmează: Anca-Trip, Preda – portari, Ciul, Munteanu, Mureşan, Onicaş, Heil, Iuhas, V. Pop, Krausz, Villand, Takacs, Bura, Erdei, Rus, Faur, Lukacs, Kanaloş, Duruş, Brice – jucători de câmp.

Abonamente la 80 de lei
Oficialii Olimpiei fac apel către toţi microbiştii şi iubitorii echipei fanion, să cumpere un abonament valabil la toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon, pentru suma de 80 de lei.
Iar sumele strânse din vânzări vor ajuta clubul care şi aşa se află în impas.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts