More


  Khadijah Whittington, aproape de o revenire la Satu Mare

  - Advertisement -

  Echipa de baschet de la CSM Satu Mare își definitivează încet lotul cu care va ataca de luna viitoare noul sezon al Ligii Naționale.
  Sub comanda antrenorului portughez Jose Araujo se pregătesc deja jucătoarele autohtone, Andrea Olah, Eniko Laza, Flavia Ferenczi, Adina Pop sau Renata Szmutku, iar lotul va fi completat în aceste zile și de ”straniere”. Dacă Angela Rodriguez, o jucătoare cu dublă cetățenie, Mexic-SUA, e deja certitudine, în schimb în aceste zile se poartă negocieri cu fostul pivot de la…CSM Satu Mare, Khadijah Whittington. Kady a venit la Satu Mare pentru prima dată în 2012 și a evoluat un sezon și jumătate la CSM, echipă cu care a luat două medalii, una de argint și una de bronz. În 2013 s-a transferat la Alba Iulia iar apoi a ajuns la CSM Târgoviște unde, din păcate, din cauza unor probleme la genunchi a ratat sezonul de primăvară 2014-2015. Ultima echipă la care a evoluat a fost Piešťanské Čajky în Slovacia.
  Pe lângă Wittington, la CSM Satu Mare e pe cale să ajungă și Chastity Reed, jucătoare ce a mai evoluat în România la CSU Alba Iulia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare