More


  La Universitatea de Vest Vasile Goldiș Satu Mare sunt locuri și pentru perioada imediat următoare

  - Advertisement -

  universitatea-vasile-goldis

  La Universitatea de Vest Vasile Goldiș Satu Mare sunt locuri și pentru perioada imediat următoare până pe data de 10 septembrie atât la Universitate cât și la Școala Postliceală Vasile Goldiș care ține de Universitate. Înscrierile au în vedere dosarul și taxa de școlarizare care este considerată cea mai mică din ce se practică în Universități și Școli Postliceale în această parte a țării.
  Studenții și elevii care se vor înscrie vor avea bază materială deosebită , cadre didactice proprii care vor favoriza predarea continuu, nu între două navete și bineînțeles cu un program de școlarizare care îi va antrena și în viața studențească respectiv școlară.
  La Universitate sunt locuri pentru contabilitate și informatică de gestiune, pentru a doua specializare marketing, de asemenea sunt câteva locuri pentru învățământul pedagogic și de asemenea pentru specializarea de agroturism care are o durată de patru ani. La Şcoala Posliceală locurile libere sunt la asistent medical generalist și asistent medical de farmacie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img