Maeştri din Italia şi Serbia la stagiul de la CareiKarate

În perioada 31 iulie-7 august 2016, Ștrandul Termal Carei a fost gazda stagiului de karate ”International Karate Summer Camp – 2016 Carei-România” organizat de Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din municipiul Carei, avându-i ca protagoniști pe Shihan Mirio Maninni, maestru 8 Dan Karate din Italia, Shihan Livius Bunda maestru 7 Dan din Serbia și Sensei Sajó Zoltán maestru 5 Dan din Ungaria.

La acest eveniment au participat karateka din Belarus, Italia, Olanda, Serbia, Slovenia, Ungaria și din România.

Un merit deosebit în organizare l-a avut Bartincki Lajos, vicepreședintele CS Karate Do B.F.K.S., precum și gazda taberei, Ștrandul Termal Carei.

Dr. Fazekas Gheorghe Zoltán, președintele clubului careian, ne-a declarat: ”Antrenamentele au fost împărțite pe categorii de kata și kumite, precum și pe stilurile de karate Shito Ryu și Shotokan, fiind 6 antrenamente pe zi, practicanții putând alege la care participă, cei mai mulți participând și la 4 antrenamente a câte o oră și jumătate. A fost o deosebită plăcere să vedem cum absorbeau acești minunați karateka cunoștințele marilor maeștri, de multe ori autodepășindu-se.”

Toți participanții au stat cu sufletul la gură, în data de 03.08.2016, pentru a afla decizia Comitetului Olimpic, cu privire la introducerea Karateului la jocurile Olimpice din Tokyo în anul 2020.

Karatele va fi prezent la Jocurile Olimpice!
Toți participanții, la despărțire, atât internaționali cât și naționali, au declarat că vor să revină la Carei, vor propaga imaginea orașului Carei și a județului Satu Mare, cuvintele de despărțire fiind: ”Ne revedem în 2017”!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts