More


  Mani Gyenes, supărat pe FRM

  - Advertisement -

  Emanuel-Gyenes-3

      Motociclistul sătmărean Emanuel Gyenes s-a arătat indignat pe Federaţia Română de Motociclism. Sătmăreanul a depus duminică o contestaţie, după etapa a doua de enduro a Campionatului Naţional la Dealu Boţii, judeţul Cluj.


  Rider-ul are o grămadă de nemulţumiri în ceea ce priveşte pregătirea traseului, care nu a fost gata la timp, trebuind să fie marcat cu 24 de ore înainte de startul probei, care nu s-a mai făcut la 11.00 ci la 14.00 şi s-a cerut chiar anularea etapei din cauza mai multor nereguli, cum ar fi revizia tehnică a motocicletelor, nu s-a respectat programul, cross testul a fost marcat de concurenţi, iar enduro testul a fost foarte periculos, din cauza marcajului prost, dar totuşi s-a dat drumul cursei.
  Iar sâmbătă seara, în urma unor discuţii cu piloţii de la clasele A, juniori, ATV şi Quad, s-a hotărât ca duminică să nu mai urce în şaua motoarelor. “Duminică m-am dus la secretarul cursei să depun contestaţia şi văd că aproape toţi concurenţii cu care am vorbit cu o seară înainte erau toţi echipaţi, în ciuda a ceea ce am discutat. M-am simţit foarte prost, având în vedere că sâmbătă seara toţi eram de aceeaşi părere”, a scris Gyenes pe Facebook.
  Colac peste pupăză, tot duminică dimineaţa, s-a schimbat enduro testul, ceea ce contravine regulamentelor, dar, cu toate astea, directorul de concurs Ştefan Cătălin Mitachescu a permis acest lucru.
  “Deşi, după afişarea rezultatelor de sâmbătă am apărut ca şi câştigător la clasa A, duminică am refuzat să iau startul şi să abandonez acest campionat. P.S. Andreo Boţoacă şi Alec Dumitrescu, dacă voi credeţi ca a fost fair-play ce aţi făcut şi aşa vreţi să câştigaţi campionatul, atunci mergeţi voi mai departe şi jucaţi-vă împreună de-a sportul, ce se întâmplă aici nu mai e sport demult!”, a încheiat Emanuel Gyenes, cel mai titrat motociclist român.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img