More


  Mircea Bolba, noul şef al Centrului de Juniori de la Olimpia

  - Advertisement -

  mircea-bolba-olimpia-3

  Mişcări de trupe la echipele de juniori de la FC Olimpia Satu Mare. După ce şi-a prezentat demisia din funcţia de antrenor al echipei de seniori, de marţi, Mircea Bolba ocupă funcţia de şef al Centrului de Copii şi Juniori a galben-albaştrilor.

  „Mulţumesc conducerii că nu m-au dat la o parte şi mi-au oferit un alt post în cadrul clubului. Acum va trebui să mă obişnuiesc cu munca de birou. Voi încerca să îmi fac treaba cât mai bine, deşi ştiu ca nu e un lucru uşor”, a completat Mircea Bolba.
  În ceea ce priveşte staff-ul tehnic al juniorilor „Elite”, acesta îi va avea pe bancă pe Dacian Nastia, alături de Mihai Paul. Iar Tiberiu Csik va oucpa funcţia de antrenor al echipei juniorilor B.
  Referitor la echipa de seniori, Bogdan Andone îşi va aduce un antrenori cu portarii, care va fi şi secundul său. Olimpia debutează în noul sezon al Ligii a II-a sâmbătă de la ora 11.00, pe teren propriu în compania Metalului Reşiţa.

  Abonamente la 80 de lei
  Însă veştile nu sunt tocmai bune în ceea ce priveşte situaţia materială a echipei. Prezent la conferinţa de dimineaţă unde CSM-ul şi-a prezentat proiectele, primarul Gabor Kereskeny a precizat că a fost achitată şi ultima sumă din cotizaţia Consiliului Local şi că „echipa trebuie să supravieţuiască până în iarnă”. „Trebuie să strângem cureaua şi să vedem la anul ce vom face”, a completat edilul şef. Următoarea rectificare de buget va avea loc la final de septembrie, dar sunt şanse mici ca echipa sătmăreană să beneficieze de o suplimentare a fondurilor.
  Tocmai de aceea, Catrinel Raţ face un apel către toţi sătmărenii care doresc să achiziţioneze un abonament la toate meciurile de acasă ale clubului „fanion” contra unei sume de 80 de lei, în care sunt incluse cele 20 de meciuri de pe teren propriu. Unele instituţii şi-au manifestat deja dorinţa de a achiziţiona astfel de abonamente. „Pic cu pic se face mult. Şi aceste abonamente vândute ne pot da o gură de oxigen”, a spus oficialul Olimpiei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare