Noi reguli în traficul rutier din Satu Marepod-golescu04

Comisia pentru siguranța circulației Satu Mare a luat, în ședința din această săptămână, noi măsuri pentru creșterea siguranței pe șoselele municipiului reședinţă de județ. Este vorba despre interzicerea accesului mașinilor de mare tonaj în anumite cartiere și străzi, respectiv analizarea înființării unor sensuri giratorii.

Se mută stații de autobuz
Comisia de Siguranţă a Circulaţiei din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare a hotărât desființarea stației de autobuz de pe str. Ștefan cel Mare din fața bisericii Zárda, pentru cursele regulate locale, iar pentru cursele regulate județene punctul de îmbarcare al călătorilor se va face de pe str. Martirilor Deportați intersecție cu str. M. Kogălniceanu.
Primarul comunei Dorolț, Mihai Găman, a rugat membrii Comisiei, în numele locuitorilor comunei, ca autobuzele care efectuează curse către comuna Dorolț să poată opri în stația de autobus de pe str. Martirilor Deportați colț cu str. Ham Janoș. Astfel, Comisia a hotărât că va înființa ca punct de îmbarcare pentru curse regulate județene, o stație pe str. Martirilor Deportați intersecție cu str. Mihail Kogălniceanu.

Mașinile cu tonaj greu, interzise pe anumite străzi
Diana Angyal, în numele unui număr mare de locuitori ai zonei de blocuri C3, C5, C7, C9, C11, C13, C15, C17, C19, C21, C23, C25, C27, C29 de pe str. Traian Vuia (Cap Pod Decebal) a solicitat interzicerea autovehiculelor de mare tonaj în interiorul cartierului. Comisia a decis că se va institui restricție de tonaj de 3,5 tone la intrarea în cartier. De asemenea, se vor monta stâlpi la stația Petrom de pe str. Botizului pentru a împiedica parcarea autovehiculelor de mare tonaj pe trotuar.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts