More

    O mexicancă la CSM Satu Mare

    baschet

    CSM Satu Mare şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon. Unul totuși de Liga Națională după ce Danzio Timișoara s-a retras iar Rapid București a refuzat oferta federalilor de a reveni în prima ligă.
    În aceste condiții, chiar dacă retrogradată în eșalonul secund, CSM Satu Mare are șansa de a continua în elită… Până acum la echipă au fost readuse sătmărencele Andrea Olah, Eniko Laza, Adina Pop, Renata Szmutku sau Flavia Ferenczi iar portughezul Jose Araujo a fost numit director tehnic iar Adriana Pricop, antrenoare principală. Deocamdata sub comanda portughezului Araujo se pregatesc doar satmarencele urmand ca stranierele sa apara saptamana aceasta.
    Pe surse am aflat că Angela Rodriguez ( 25 ani) , o jucătoare cu dublă cetățenie SUA-Mexic, s-a înțeles cu gruparea sătmăreană. Iar clubul mai poartă discuții și cu fosta jucătoare de la Alba Iulia, Chastity Reed. Iar pe lista achizitiilor mai sunt si cateva jucatoare care sa acopere postul de pivot.
    Rodriguez e conducător de joc și a evoluat sezonul trecut la Avides Rotenburg, locul șapte în Germania, și ar fi prima mexicancă din istoria CSM-ului!
    CSM Satu Mare va începe sezonul pe 15 septembrie cu un duel în Cupa României cu Olimpia Brașov.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE