Oficial: CSM Satu Mare în Liga Naţională!baschet

Retrogradată la finalul sezonului trecut, echipa de baschet de la CSM Satu Mare revine în Liga Naţională. Gruparea sătmăreană profită de problemele financiare de la Danzio Timişoara şi Rapid Bucureşti şi primeşte un loc în Ligă.

Sepsi Sf. Gheorghe, Olimpia Braşov, CSU Alba Iulia, CSM Târgovişte, ICIM Arad, U Cluj-Napoca, Phoenix Galaţi, CSBT Alexandria, CSM Satu Mare, Poli Iaşi, Sirius Tg. Mureş pare a fi componenţa ediţiei viitoare de campionat, care începe, conform celor spuse de FRB în iulie, pe 23 septembrie.
Acum sigur, lucrurile se pot schimba odată cu primirea grupării sătmărene în prima divizie. Ar fi al optulea sezon consecutiv pentru CSM în Liga Naţională, deşi a retrogradat la finalul celui de-al şaptelea. Andreea Olah, Eniko Laza, Flavia Ferenczi, Adina Pop, Renata Szmutku şi Adriana Pricop sunt primele jucătoare care au semnat deja un contract cu CSM-ul, iar portughezul, fost antrenor la ICIM Arad, Jose Araujo ar urma să conducă echipa de pe bancă.
„Vom mai aduce două-trei jucătoare, clar. Vor fi străine, ca să ne ajute în Liga Naţională”, a spus preşedintele CSM-ului, Vasile Fogel, care a confirmat că adresa oficială de la FRB care anunţă revenirea în Liga Naţională a ajuns la club în cursul zilei de miercuri.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts