More


  Olimpia pleacă mâine spre Mioveni

  - Advertisement -

  cs-mioveni-fc-brasov-1

  Dacă în primul meci al sezonului Olimpia s-a impus fără probleme în faţa Metalului Reşiţa, de această dată adversarul este unul de top. Elevii lui Bogdan Andone vor întâlni în etapa a doua CS Mioveni, sâmbătă, în deplasare.
  Tocmai de aceea, delegaţia sătmăreană porneşte mâine la prânz spre Mioveni, dar se va înopta la Sibiu, acolo unde în următoarea zi se va face un antrenament, urmând ca a doua zi să îşi continue drumul până la Ştefăneşti, lângă Piteşti. Printre cei care vor face deplasarea se numără Anca-Trip, Preda – portari, Ciul, Munteanu, Mureşan, Onicaş, Heil, Iuhas, V. Pop, Krausz, Villand, Takacs, Bura, Erdei, Rus, Faur, Nanou, plus câţiva juniori – jucători de câmp.
  În ceea ce privesc noutăţile din lotul celor de la FC Olimpia Satu Mare, patru jucători au dat probe în tricoul galben-albaştrilor. Dintre care trei străini, Stephane Telhaoui, Mohamed Buderah, francezi de origine arabă, Emilios Panayiotou din Cipru şi Silviu Cătană, vârf de atac trecut pe la Concordia Chiajna. Ultimul a ajuns la Satu Mare marţi seara.
  Se pare însă că doar cipriotul corespunde cerinţelor staff-ului tehnic, conform celor declarate de team-managerul Attila Karda.
  Panayiotou, în vârstă de 23 de ani a jucat la naţionalele U 17, U 19 şi U 21. Acesta a strâns şi peste 30 de meciuri în prima divizie din insulă, la Olimpiakos Nicosia şi Alki.
  Din cele declarate de reprezentanţii Olimpiei, echipa are nevoie de un vârf de atac, pentru că suferim pe partea de finalizare.
  Programul etapei a 2-a:
  Clinceni – Berceni
  Târgovişte – Baloteşti
  Rm. Vâlcea – ASU Poli
  Suceava – UTA
  Brăila – Tărlungeni
  Reşiţa – Călăraşi
  Mioveni – OLIMPIA
  FC Braşov – Juventus
  Pâncota – Sepsi
  Luc. Oradea – Afumaţi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img