Olimpiadă perfectă pentru Simona Popsimona

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Rio a avut loc noaptea trecută și va fi transmisă în reluare azi de la 21.10 la TVR1. Jocurile Olimpice s-au încheiat cu o petrecere de neuitat pe Maracana, ceremonia de final fiind una inspirată de carnavalul brazilian: cu dans, muzică, ritmuri nebune şi cu un spectacol tribut pentru doi mari artişti brazilieni: actriţa, dansatoarea şi interpreta Carmen Miranda (1909-1955) şi arhitectul peisagist Roberto Burle Marx (1909-1994), care şi-a pus amprenta pe celebrul Flamengo Park din Rio de Janeiro şi designer al promenadei mozaic de lângă Plaja Copacabana.

Trei dintre componentele echipei de spadă feminin a României, campioană olimpică în proba pe echipe, nu au participat la festivitatea de deschidere. Ana Maria Popescu, Simona Gherman și Simona Pop au concurat a doua zi în proba individuală, dar au fost noaptea trecută pe Maracana. Iar sătmăreanca noastră, spadasina Simona Pop a fost portdrapelul României la festivitatea de închidere.
Starul pop internaţional Kygo a fost unul dintre performerii din cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice. Producător, compozitor şi DJ, muzicianul norvegian de numai 24 de ani a interpretat pe scena de pe Stadionul Maracana hitul lui Carry Me, împreună cu Julia Michaels, în seara în care a căzut cortina peste cel mai mare eveniment sportiv al planetei. Kygo a devenit faimos în întreaga lume cu remixul piesei „I See Fire”, a lui Ed Sheeran. De la 16 ani produce muzică şi studiază muzica la universitate, iar în 2014, cariera lui a explodat. După succesul internaţional al single-ului „Firestone”, Avicii şi Chris Martin de la Coldplay i-au cerut să producă remixul oficial pentru melodia „Midnight”.
Așadar, Rămas bun Rio și așteptăm ediția din 2020 de la TOKYO. Sperăm cu mai mult de patru medalii pentru delegația României…
Altfel Simona Pop care a fost declarată cetățean de onoare al municipiului Satu Mare se va întoarce în țară pe 24 august.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts