More


  Parcă am jucat cu Șoimii… patriei!

  - Advertisement -

  cs-afumati-soimii-pancota-4

  Ce cronică de meci poți face după un 9-0 în deplasare la un joc de Liga a 2-a? Ar părea total nepotrivit și totodată neserios să te apuci să lauzi prestația învingătorilor, chiar dacă e vorba de echipa ta de suflet, după un meci în care adversarii erau mai degrabă niște amărâți de șoimi ai patriei abia ieșiți de la grădinița fotbalului decât niște fotbaliști cu pretenții de eșalon doi.

  Chiar dacă a anunțat cu surle și trâmbițe o schimbare radicală a situației la echipă, patronul italian de la Șoimii n-a apucat să înlăture senzația de amatorism de la Pâncota. Echipa e formată din jucători tineri care la drept vorbind n-ar câștiga un campionat nici la nivel de juniori. Iar în aceste condiții, la 6-0 la pauză, Bogdan Andone a făcut toate schimbările și și a dat seama că meciul nici măcar nu poate fi trecut ca fiind un antrenament mai intens…
  Sigur, rămân cele trei puncte câștigate de Olimpia și speranța că pe viitor Șoimii vor apuca să încurce pe cineva în Liga a 2-a…În rest consemnăm marcatorii : Copilescu (autogol min. 11), V. Pop (min. 14, 37, 66, 78), Pană (min. 23, 76), Faur (min. 31), Muntean (min. 33).
  Și declarația realistă a antrenorului Bogdan Andone:
  „M-a interesat să joace cât mai mulți jucători, să fie un antrenament bun. Din păcate eu mi-aș fi dorit să fie un meci cu o intensitate mult mai mare, să dăm peste o echipă de seniori, mai bună,aveam nevoie de un meci bun. De aceea am făcut schimbările toate la pauză, ca să le dau cât mai multe minute fiecăruia să joace. Dacă puteam să fac zece schimbări, zece aș fi făcut. În mare parte sunt mulțumit, sunt nemulțumit de doi – trei jucători care nu au respectat ce le-am tot spus de când am venit la echipă, a fost o săptămână dificilă pentru ei pentru că am jucat mult fizic, s-a și văzut asta în ritmul lor de joc, dar v-am spus, a fost un antrenament cu lucruri bune și mai puțin bune din care am învățat și mi-am dat seama cu adevărat pe cine mă pot baza. Nu ne dorim promovarea din primul an, vedem cum decurg lucrurile în viitor. Avem nevoie de jucători cu valoare, doi trei care să poată face diferența. Am încercat să aduc doi – trei jucători dar deocamdată condițiile financiare pe care le oferim nu sunt satisfăcătoare pentru asemenea jucători“.
  Olimpia va avea sâmbătă un meci mult mai greu , acasă în etapa a 5-a. Galben-albaștrii vor întâlni noupromovata Luceafărul Oradea, o echipă periculoasă și care sâmbătă a pierdut nemeritat acasă, 0-1 cu Juventus .
  Şoimii: Horvath – Stelitano, Ţugulescu, D. Dan, Morschil – D. Mitu (cpt.), Farcaş, Ursoi, Copilescu – D. Bogdan, Pătraşcu
  Rezerve: Pasca – Ştrengar, Dihel, Covaci, Lung, Jurău
  Olimpia: Anca-Trip – Ciul, Onicaş, Heil, Iuhas (cpt.) – Krausz, Villand, Sil. Pană, V. Pop – D. Muntean, Faur
  Olimpia făcut toate schimbările la pauză: Muntean i-a lăsat locul lui Erdei, Faur a fost înlocuit cu Takacs şi Onicaş cu Rus.
  Rezerve: Şuta – Bura,Nanou, Fl. Mureşan
  Antrenor: Bogdan Andone.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img