Paul Pogba, jucătorul cel mai bine plătit din Premier LeagueInternaționalul francez Paul Pogba, transferat recent de Manchester United de la echipa italiană Juventus Torino, pentru suma record de 110 milioane euro, a devenit cu această ocazie și cel mai bine plătit fotbalist din Premier League.

Conform publicației Sport Bild, Pogba, în vârstă de 23 ani, va încasa un salariu de 17,7 milioane euro pe sezon la gruparea de pe Old Trafford, cu care a semnat un contract pe cinci ani, ce include și o opțiune pentru un sezon suplimentar.
Ierarhia celor mai bine plătiți jucători din Anglia este dominată, de altfel, de reprezentanții lui Manchester United, Pogba fiind urmat de englezul Wayne Rooney, cu 15,6 milioane euro, și de suedezul Zlatan Ibrahimovic, cu 15,1 milioane euro, ultimul sosind la rândul său în această vară la echipa pregătită de Jose Mourinho.
Cei trei jucători de la United îi devansează pe argentinianul Sergio Aguero și pe ivorianul Yaya Toure, ambii plătiți de Manchester City cu câte 14,6 milioane euro.
În acest top mai figurează, de asemenea, belgianul Eden Hazard (Chelsea), cu un salariu de 13,3 milioane euro, spaniolul David Silva (Manchester City), cu 12 milioane euro, și germanul Mesut Ozil (Arsenal Londra), cu 11,4 milioane euro.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts