Primăria Satu Mare contractează avocațikereskenyi

Primăria Satu Mare are tot mai multe procese, motiv pentru care primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, cere ajutorul consilierilor locali. Mai exact, edilul șef a inițiat un proiect de hotărâre prin care dorește să contracteze serviciile unor avocați.

Procese multe și grele, angajați puțini
Primarul municipiului Satu Mare susține că sunt tot mai multe și mai complexe procese, iar juriștii angajați ai administrației locale nu le mai fac față. ”După cum rezultă din Raportul justificativ întocmit de Transurban S.A., pe rolul instanţelor de judecată există un număr mare de cauze, de o complexitate ridicată, în care figurează ca parte această societate. Totodată, problemele juridice ale societăţii sunt numeroase şi diversificate, depăşind capacitatea unui singur consilier juridic angajat”, se arată în proiectul inițiat de Kereskenyi Gabor.

Apel la consilierii locali
Edilul șef sătmărean face apel la sprijinul Consiliului Local Satu Mare, care trebuie să se pronunțe prin vot asupra acestei solicitări. ”Considerăm că prin raportul justificativ se dovedeşte faptul că ne aflăm în prezenţa unei situaţii temeinic justificate, în care activitatea juridică de consultanţă nu poate fi asigurată în totalitate, cu maxim de eficienţă, de către personalul de specialitate din cadrul Transurban S.A., impunându-se menţinerea colaborării cu av. Hadrian Pal, colaborare începută din anul 2006. Pentru aceasta, este necesară aprobarea Consiliului Local”, mai susține Kereskenyi Gabor.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts