More


  Primele amicale pentru CSM Satu Mare

  - Advertisement -

  handbal

  La două săptămâni de la startul pregătirilor, echipa de handbal de la CSM Satu Mare a susţinut şi primele partide amicale, la Timişoara. Adversara, o echipă care joacă în cupele europene şi care a transferat 7-8 străini s-a impus în ambele dueluiri.

  În primul meci disputat vineri după-amiază, handbaliştii grupării sătmărene au pierdut la scor, 23-39, dar de menţionat că aceştia au ajuns la sală cu mai puţin de o oră înaintea startului partidei. Cuplul Iuliu Varady-Albert Kibedi a utilizat întreg lotul de 20 de jucători, iar marcatori au fost Olah – 7 goluri, Dinescu şi Suciu câte 5, Bejinariu – 2, Morar, Crăciun, Lazic şi Munea câte unul.
  Al doilea joc amical s-a jucat sâmbătă înainte de prânz. Aici scorul a fost unul mai apropiat de realitate, unde timişorenii s-au impus cu 32-26. În acest joc au marcat Lazic – 6 goluri, Olah şi Morar câte 5, Suciu – 3, Munea şi Ungar câte două, Dinescu, Bejinariu şi Crăciun câte unul.
  Pentru handbalişti urmează o săptămână de pregătiri, iar sâmbătă, 13 august, vor participa la un turneu amical, la Baia Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0

  Bogdaproste!

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare