Primele amicale pentru CSM Satu Marehandbal

La două săptămâni de la startul pregătirilor, echipa de handbal de la CSM Satu Mare a susţinut şi primele partide amicale, la Timişoara. Adversara, o echipă care joacă în cupele europene şi care a transferat 7-8 străini s-a impus în ambele dueluiri.

În primul meci disputat vineri după-amiază, handbaliştii grupării sătmărene au pierdut la scor, 23-39, dar de menţionat că aceştia au ajuns la sală cu mai puţin de o oră înaintea startului partidei. Cuplul Iuliu Varady-Albert Kibedi a utilizat întreg lotul de 20 de jucători, iar marcatori au fost Olah – 7 goluri, Dinescu şi Suciu câte 5, Bejinariu – 2, Morar, Crăciun, Lazic şi Munea câte unul.
Al doilea joc amical s-a jucat sâmbătă înainte de prânz. Aici scorul a fost unul mai apropiat de realitate, unde timişorenii s-au impus cu 32-26. În acest joc au marcat Lazic – 6 goluri, Olah şi Morar câte 5, Suciu – 3, Munea şi Ungar câte două, Dinescu, Bejinariu şi Crăciun câte unul.
Pentru handbalişti urmează o săptămână de pregătiri, iar sâmbătă, 13 august, vor participa la un turneu amical, la Baia Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts