Probleme pentru „Stegari”!oli

Olimpia va întâlni pe FC Braşov în runda a treia a ligii secunde iar meciul se anunţă a fi unul extrem de dificil pentru galben-albaştri. Braşovenii au avut un start perfect de campionat iar în primele două runde au strâns şase puncte.
Succesul de duminică, 1-0 cu Juventus Bucureşti, a lăsat însă urme în cadrul lotului, trei dintre titulari acuzând probleme medicale şi, conform site-ului oficial al clubului braşovean au şanse mici să intre vineri pe teren.
Se pare că lipsa pregătirii din această vară începe să aibă efecte negative asupra jucătorilor de la FC Braşov. Dacă în cazul atacantului Sergiu Istrati, lucrurile sunt clare, acesta neputând fi utilizat cu Olimpia, în cazul mijlocaşilor Ştefan Grigorie şi Petre Goge şansele ca aceştia să joace sunt reduse. Antrenorul Cornel Ţălnar nu ştie dacă va avea 18 jucători valizi pentru meciul de vineri.
„Am avut două rezultate peste toate aşteptările, dar, din păcate, de ce îmi era frică nu am scăpat. Lipsa de pregătire îşi spune cuvântul şi au apărut problemele medicale. Strângem cu greu 18 jucători pentru această etapă. E foarte greu să nu faci pregătire şi să intri direct în meciuri. Băieţii au picioarele grele, am făcut câteva zile antrenamente mai încărcate. Ne mai trebuie patru-cinci jucători, am mai spus-o. Toate echipele şi-au făcut lotul de mult timp, pe cine am dori să mai transferăm sunt jucători angrenaţi la alte echipe. Încercăm să închegăm un prim «11» pentru această deplasare şi să obţinem din nou un rezultat bun. Olimpia Satu Mare este cam aceeaşi echipă din sezonul trecut. Nu au făcut lucruri extraordinare, nici nu au fost dintre cele mai slabe echipe”, a declarat, citat de facebook-ul echipei FC Braşov, Cornel Ţălnar.
„Trebuie să facem toate lucrurile cât mai rapid, sărim peste anumite etape, dar asta e situaţia. E normal să se simtă o stare de oboseală, în lipsa pregătirii. Trebuie să gestionăm bine această perioadă, apar şi problemele medicale. Sunt şanse de 50 la sută să intru la joc. Sunt optimist că ne vom întoarce neînvinşi de la Satu Mare”, a spus şi mijlocaşul Ştefan Grigorie.
Meciul Olimpia Satu Mare – FC Braşov, contând pentru etapa a 3-a din Liga a 2-a, se va disputa vineri, de la ora 18:00.

Au sosit fularele…
La Olimpia pe lângă legitimarea fostului stegar Silviu Pană, ca o noutate pentru suporteri ar fi şi apariţia… fularelor. Se pare că lucrurile încep să se mişte încet şi la capitolul imagine pentru noul sezon iar la club au ajuns primele fulare pentru suporteri. Urmează să fie stabilită şi modalitatea prin care acestea vor fi cumpărate de fani.
“Aşteptăm ca spectatorii să vină într-un număr mare la stadion căci sunt convins că vom avea un spectacol agreabil între două dintre echipele bune ale seriei. Aşteptăm un joc bun şi o victorie a echipei” spune preşedintele Olimpiei, Catrinel Raţ.
De remarcat că partida Olimpia- FC Braşov va fi transmisă de Dolce sport şi Digi sport.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts