More


  Radu Bud a felicitat pompierii avansați în grad

  - Advertisement -

  radu-bud

  În conformitate cu legislația specifică, în fiecare an, la data de 1 august, se înaintează în gradul următor, la termen, militarii pompieri care îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv.

  Astfel că ieri, începând cu ora 10:00, la sediul unității Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Someș’ al județului Satu Mare, în prezența prefectului județului Satu Mare, domnul Radu Bud a avut loc festivitatea de avansare în grad a 44 de cadre militare, care au primit astfel recunoașterea abnegației față de profesia nobilă pe care și-au ales-o.

  Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, a fost avansat în grad un ofițer, iar prin ordin al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Someș’ al județului Satu Mare, au fost înaintați în grad un maistru militar și 42 de subofițeri.

  Pentru profesionalismul de care au dat dovadă până în prezent, cadrele militare au fost felicitate de conducerea unității, după care, în prezența colegilor, conducerea inspectoratului a înmânat cadrelor noile grade.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img