Recolta Dorolţ câştigă cel de-al treila amicaldorolt

Nou promovată în Liga a III-a, Recolta Dorolţ îşi continuă seria amicalelor din perioada de pregătire. Marţi, elevii lui Mihai Sabău au trecut cu 5-4 de Victoria Carei, echipă din Liga a IV-a Elite.
Performerul divizionarei C a fost Daniel Pop care a reuşit patru goluri, ultimul fiind înscris de Andrei Mureşan. Promovarea tinerilor autohtoni este deviza antrenorului Mihai Sabău, care a folosit din nou mulţi juniori la echipă.
Sâmbătă, Recolta va da piept la Dorolţ cu echipa din Diosig, acolo unde evoluează Bundea, Gado şi lista poate continua, jucători cu state vechi în Liga 1. Iar formaţia bihoreană are ca obiectiv promovarea în eşalonul trei. Meciul va începe la ora 11.00.
Pentru Dorolţ au evoluat Oşan în poartă, jucători de câmp L. Vincze, Simon, Lauruk, Ionescu, Toma, Mureşan, Mester, Stef, Pop, D. Vincze. Au mai intrat Rapolti, Orosz, Csik, Bob şi Drumar. Au lipsit motivat Jakkel, Rebegea, Gulya şi Gândea.
Se pare că între Recolta Dorolţ şi FC Olimpia se va încheia un contract de colaborare, astfel, tinerii jucători aio galben-albaştrilor care nu se află în lotul pentru Liga a II-a, să fie cedaţi divizionarei C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts