Revine baschetul sătmărean în Liga Naţională?araujo

Deşi încă echipele de baschet feminin nu s-au reunit pentru noul sezon al Ligii Naţionale, problemele se ţin lanţ în ceea ce priveşte componenţa noului sezon. Iar Danzio Timişoara a anunţat ieri că se retrage din campionat. Acest lucru poate fi o veste bună pentru CSM Satu Mare, care îşi doreşte să ajungă din nou în Ligă.

Se pare că echipa timişoreană nu a găsit resursele financiare necesare pentru a continua şi Danzio nu s-a mai înscris în noul sezon. Aşa că Rapidul a fost invitată de FRB să reintre în prima ligă şi se aşteaptă acum un răspuns din partea oficialilor grupării feroviare. Însă, din câte se pare, nici Rapidul nu ar avea resurse pentru o reîntoarcere în elita baschetului, în schimb CSM Satu Mare are un buget de peste 700.000 de lei şi s-ar putea înscrie în prima divizie, mai ales dacă bucureştencele refuză acest lucru.

Araujo, confirmat la CSM
Antrenorul portughez Jose Araujo a semnat cu echipa sătmăreană de baschet a CSM-ului. Acest lucru este confirmat pe site-ul FIBA (Federaţia Internaţională de Baschet). Acesta este prezentat ca şi un antrenor cu mare experienţă în lumea baschetului feminin, care a lucrat timp de 15 ani la diferite echipe şi la toate nivelurile.

Are o vastă experienţă internaţională şi face parte din grupul de antrenori al Federaţiei Portugheze de Baschet. Referitor la gradul de pregătire, acesta este licenţiat în ARCA/ETAC. A ales această carieră pentru că a reuşit să transforme un hobby într-o profesie. Acesta a primit şi încurajări, felicitări şi i s-a urat succes la Satu Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts