Sătmărenii, la UntoldUntold_Festival

    Capitala muzicii electronice s-a mutat începând din această aseară la Cluj. Sute de sătmăreni  îi vor vedea la lucru pe Armin van Buuren, Avicii sau David Guetta. Festivalul va dura patru zile, timp în care distracţia va atinge cote maxime.


Sătmărenii s-au organizat și au plecat la marele festival din Ardeal împreună cu prietenii… pentru a petrece zile de neuitat, momente unice în viață.
Clujul devine capitala muzicii electronice. De azi a început festivalul Untold la care sunt așteptați peste 300.000 de tineri din întreaga lume. Totul este pregătit, iar autoritățile susțin că se vor lua toate măsurile de siguranță pe perioada festivalului. Peste 5.000 de persoane lucrează la producția efectivă a festivalului Umtold, dintre care peste 1200 sunt voluntari, un număr mult mai mare decât la prima ediție. În ceea ce privește logistica festivalului, cifrele sunt impresionante: peste 200 de camioane necesare pentru transportul logistic, peste 350 de toalete suplimentare față de cele oferite de infrastructura locațiilor.
Scena principală, este mult mai mare decât cea de anul trecut, are 28 de metri înălțime și peste 120 de metri baza. Puterea instalată de energie electrică la mainstage depășește 2500 kw, asta înseamnă consumul lunar de energie a 5 comune mari din România.  La această scenă au fost folosite nici mai mult și nici mai puțin decât 35 km de cabluri electrice, de fibră optică și de semnal sunet și video.
Perimetrul festivalului este împrejmuit de 8 km de gard.
Pentru grafica și designul tuturor scenelor, s-au adunat peste 800 de ore de muncă a peste 15 ilustratori care au contribuit la crearea universului Untold din acest an.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts