Simona Halep, cap de serie numărul 5 la US Openpoze-hd-simona-halep-1

Organizatorii de la US Open au anuntat lista capilor de serie pentru turneul de Mare Slem care debuteaza luni la New York.Organizatorii de la US Open au anuntat lista capilor de serie pentru turneul de Mare Slem care debuteaza luni la New York.
Simona Halep a fost desemnata cap de serie numarul 5, in timp ce Irina-Camelia Begui este cotata cu sansa a 21-a la castigarea turneului american.
Asa cum era de asteptat prin prisma pozitionarii in clasamentul mondial, Serena Williams este principala favorita la obtinerea unui nou titlu pe teren propriu. Serena este pentru a cincea oara cap de serie unu la US Open, iar de trei ori in ultimele patru ocazii a castigat turneul (2002, 2013, 2014).
Americanca se afla in cautarea titlului de Mare Slem cu numarul 23 prin care ar depasi-o la acest capitol pe Steffi Graf. Un nou succes la US Open ar face ca Serena sa-si treaca in vitrina al saptelea titlu pe teren propriu si ar trece in fata lui Chris Evert la capitolul victorii la simplu in turneu american.
Flavia Pennetta, surprinzatoarea campioana din 2015, nu va fi prezenta la New York pentru apararea titlului.
Tragerea la sorti a tablourilor de concurs va avea loc vineri de la ora locala 11:30 (18:30 in Romania) in prezenta campionilor din 2015, Flavia Pennetta si Novak Djokovic.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts