More


  Simona Pop, alături de echipa de spadă, favorită la cucerirea aurului olimpic

  - Advertisement -

  Simona-Pop

     Au mai rămas două zile până la startul Jocurilor Olimpice de la Rio, iar Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a reinterat la plecarea către Brazilia target-ul delegaţiei tricolore, între 6 şi 8 medalii.

  La casele de pariuri, România are o cotă de peste 3.00 că va obţine două medalii de aur, câte a obţinut, spre exemplu, la ediţia precedentă de la Londra, o altă evidenţă a regresului accentuat pe care l-a cunoscut sportul românesc.
  Experţii au efectuat un top al sportivilor români care au şanse să urce pe podium la Jocurile Olimpice de la Rio, în calcul fiind luate mai multe aspecte, performanţe sportive realizate în ultimul an, ierarhii internaţionale, dar şi cotele oferite de bookmakeri.
  Astfel că, echipa de spadă din care face parte şi sătmăreanca Simona Pop e cap de listă. Este proba sportivă care a avut cea mai bună constanţă la nivel internaţional în ultimii ani, fiind mai mereu pe podium la Mondiale şi Europene. România are o echipă redutabilă şi la Rio, formată din Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Loredana Dinu şi Simona Pop, o formulă destul de experimentată, sportive care într-un concurs individual oricând ar putea urca pe podium. Cu siguranţă, ”legiunea” de la spadă are şi o revanşă de luat după Londra 2012. La casele de pariuri, echipa este creditată cu a doua şansă la medalii, după China.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img