More


  Șoferul care a fugit de la locul accidentului, în libertate

  - Advertisement -

  Bike-Accident

  Libertate și dispunerea măsurii controlului judiciar pentru 30 de zile – aceasta este pedeapsa pe care un sătmărean, fără permis de conducere, o poate primi după ce accidentează un copil pe trecerea de pietoni, iar apoi fuge de la locul faptei. Dovadă vie este cazul tânărului de 27 de ani care în urmă cu câteva zile a accidentat la Kaufland, pe trecerea de pietoni, un copil în vârstă de doar șapte ani, după care a fugit de la locul faptei.

  Șoferul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore, de către polițiștii sătmăreni, pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. În cursul zilei de luni, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.
  Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

  În continuare vă prezentăm comunicatul de presă al poliției, referitor la accidentul de duminică:

  ”În data de 07.08.2016, în jurul orei 19:35, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Careiului din Satu Mare.
  La fața locului s-a stabilit că un conducător auto nu a acordat prioritate de trecere pietonilor, accidentând astfel un minor de 7 ani din Satu Mare, care se afla angajat în traversarea străzii împreună cu mama sa, prin loc semnalizat şi presemnalizat prin indicatoare rutiere.
  După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
  Efectuând activități specifice impuse în astfel de situații, polițiștii au reușit identificarea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 27 de ani din Satu Mare, despre care s-a constatat, în urma verificărilor efectuate, că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

  Cercetările continuă cu tânărul în stare de reținere, în dosarul penal în care acesta este cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni, respectiv vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare