More


  Someșul se regrupează în jurul veteranului Kirner

  - Advertisement -

  FC-Olimpia-II-Somesul-Oar-19

  Someșul Oar pare a fi făcut un pas în spate. Echipa a pornit un proiect nou și din candidată la titlu în elite acum se va mulțumi cu statutul de participantă doar în Liga a 4-a.
  Oarul a câștigat sezonul trecut faza județeană a Cupei României iar azi va juca în turul doi al fazei naționale în compania celor de la Sporting Recea.
  Va fi însă doar un meci de antrenament pentru vecinii din Maramureș deoarece din lotul Someșului care triumfa în finala Cupei a rămas doar veteranul Kirner Janos. În rest doar copii și juniori, mulți localnici ambițioși și un proiect nou pe patru ani după cum afirmă managerul Maiorciak Zsolt.
  ” Vom juca în Cupa României și sper să facem o figură frumoasă. Am făcut un pas în spate, mergem în liga a 4-a, pornim un nou proiect și investim în baza sportivă și în tinerii din comună. Nu s-a pus problema unei retrageri a finanțării ci doar o regândire a strategiei. Oarul nu va mai fi echipa jucătorilor sătmăreni care nu-și găsesc locul în ligile superioare” a explicat Maiorciak.
  Astfel în noua formulă, cu Tarr Iosif antrenor, Oarul are șanse mici să treacă de Recea.
  Partida se va juca azi de la ora 17.30 pe terenul din Oar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img