Spadasinele noastre de aur revin azi în țară!olimpiada

Majoritatea componenților Echipei Olimpice care au reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor reveni în țară azi și mâine, handbalistele sosind deja la Bucureşti pe 22 august.

Campioanele olimpice din echipa tricoloră de spadă, împreună cu ceilalți componenți ai lotului de scrimă al României, și medaliatele cu bronz din echipajul feminin de opt rame cu cârmaci, împreună cu colegele și colegii din loturile olimpice de canotaj, gimnastică artistică, înot, judo masculin, box ți atletism vor sosi pe Aeroportul Henri Coandă miercuri, 24 august, cu o cursa (Air France AF 1888) programata a ateriza la ora 14:15.
Scrima românească a fost reprezentată la Jocurile Olimpice de la Rio de șase sportivi: Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop, Loredana Dinu (spadă feminin), Mălina Călugăreanu (floretă feminin) și Tiberiu Dolniceanu (sabie masculin) .
Primirea se va face normal, în sectorul rezervat sosirilor internaționale din incinta Aeroportului Henri Coandă! Din păcate oficialii de la COSR nu au socotit că aceste campioane olimpice ar merita primire cu …covor roșu și la salonul oficial…Probabil le e teamă să nu fie luați la întrebări de jurnaliști după cea mai slabă prestație a României la o Olimpiadă în ultimii 50 de ani.
Altfel, Simona Pop e așteptată la Satu Mare cu titlul de cetățean de onoare… Distincție pe care o va primi oficial cel mai probabil săptămâna viitoare!
A doua zi, joi, pe 25 august, va reveni în țară restul delegației României, din care vor face parte sportivii din loturile de atletism, judo fete, lupte și tir sportiv, aeronava (Air France AF 1888) fiind programată să aterizeze de asemenea la ora 14:15.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts