More


  Trei pierderi grele pentru Steaua înaintea derby-ului cu Dinamo

  - Advertisement -

  derby

  Laurentiu Reghecampf se confrunta cu probleme de lot inainatea derby-ului cu Dinamo de sambata seara. Trei indisponibilitati pe termen lung care vor determina modificari importante in primul 11. Cota de aproape 5 pe care o are Dinamo (a doua favorita a meciului) la victorie para una foarte atractiva in aceste conditii.

  Mihai Pintilii a suferit o interventie chirurgicala in ziua de marti, 16 august, pentru avulsie de tendon al muschiului drept femural de parte dreapta.
  Jucatorul va incepe imediat programul de recuperare, iar timpul estimat pentru revenirea acestuia pe teren este de 4 luni.
  Bojan Golubovic a suferit, in partida cu Manchester City, o fractura disjunctie de malar drept. Interventia s-a desfasurat fara incidente intra sau post-operatorii, iar evolutia este favorabila. Perioada de recuperare estimata este de 30 de zile.
  Alin Tosca a suferit, in partida cu Manchester City, o fractura de falanga distala a halucelui stang. Jucatorul urmeaza protocolul de recuperare optim, iar timpul estimat de recuperare este de 21 de zile.
  In aceste conditii, la meciul cu Dinamo in primul 11 al Stelei vor aparea jucatori precum Fernando Boldrin (mijloc), Bogdan Mitrea (aparare) si Florin Tanase (atac).
  Derby de România se joacă în aceastăs eară de la ora 21.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img