More


  Violențe crunte în județul Satu Mare

  - Advertisement -

  ambulanta3

  La sfârșitul acestei săptămâni au avut loc în județ o serie de acte de violență greu de imaginat. Un bărbat a atentat la viața fratelui său, iar un alt individ și-a bătut crunt vecinii. Polițiștii i-au recompensat pe agresori cu dosare penale.

  Și-a bătut vecinii
  Primul caz a avut loc vineri, 05.08.2016, ora 19.05, atunci când polițiștii Secției Rurale Satu Mare au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict în comuna Odoreu.
  La fața locului s-a constatat că pe fondul unor neînțelegeri între doi vecini, unul dintre aceștia, respectiv D.B., de 42 de ani, l-a lovit cu o bâtă din lemn pe vecinul său, de 46 de ani, dar și pe fiica acestuia, de 26 de ani, provocându-le leziuni ce au necesitat transportarea lor la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. În cauză s-a înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

  Frate contra frate
  Polițiștii Secției Rurale Satu Mare au intervenit în aceeași zi, în jurul orelor 18.00 pe pășunea comunală din Turulung, unde între doi frați, de 29 respectiv 32 de ani, ambii îngrijitori de vite ale sătenilor, pe fondul consumului de alcool și unor discuții spontane în contradictoriu, a izbucnit un conflict. În timpul conflictului, unul dintre frați l-a agresat pe celălalt cu un briceag în zona gâtului, motiv pentru care a fost transporat la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru a primi îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de violență în familie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare