More


  Vreme frumoasă şi la sfârşitul lunii august

  - Advertisement -

  nord vest termal park

  Chiar dacă suntem avertizați că se strică vremea totuși aceasta se încăpățânează să ramână frumoasă. Începând cu săptămâna viitoare temperaturile vor depăși 30 de grade. Mii de sătmăreni și-au petrecut această vară la ştrand și încă vor continua să o facă.

  ”În fiecare an funcționăm în funcție de vreme. Anul acesta se prognozează vreme destul de bună în luna septembrie, deci până la sfârșitul lunii sigur ștrandul va fi deschis. Anual în jurul datei de 10-15 septembrie, trecem la prețuri de extrasezon” a declarat pentru Gazeta de Nord-Vest, Raluca Țânțaș, manager Nord Vest Termal Park.
  Pe lângă cele șapte bazine curate și bine îngrijite, spațiul verde și locurile de joacă pentru copii sunt alte câteva motive pentru care sătmărenii aleg să își petreacă zilele libere la Nord Vest Termal Park. Dacă cei tineri preferă să sară în bazinele de înot sau să înoate, cei mai în vârstă au ales să se bucure de proprietățile curative ale apei termale. Apa termală este analizată periodic din punct de vedere fizico-chimic şi microbiologic.
  De asemenea, apa de la ștrandul Nord Vest Termal Park prezintă interes terapeutic pentru afecțiunile post-traumatice ale aparatului locomotor, afecţiuni neurologice periferice, afecţiuni dermatologice etc. Oază de relaxare, dar și prilej bun de distracție, Nord Vest Termal Park este locul ideal pentru sătmărenii de orice vârstă, care vor să iasă din monotonia cotidiană.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img