More


  Weekend agitat pentru pompieri

  - Advertisement -

  pompieri

  Specialiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “SOMEŞ” Satu Mare au intervenit pentru stingerea a trei incendii.

  Primul incendiu, în Sanislău
  La primul incendiu, produs sâmbătă, 06.08.2016, în localitatea Sanislău, au intervenit pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Carei, care au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau la anexa unei gospodării (adăpost de animale), existând pericolul extinderii acestora la casa de locuit.

  Pompierii militari, în colaborare cu pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sanislău au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de un scurtcircuit electric la un cablu electric defect în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.

  Un hectar de vegetaţie făcut scrum
  În seara aceleiaşi zile, în jurul orei 22.12, pompierii sătmăreni au intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, în localitatea Botiz, unde a fost mistuit aproximativ un hectar de mirişte.

  Incendiu în Carei
  În următoarea zi, duminică, 07.08.2016, în jurul orei 18:44, pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Carei au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă în localitatea Carei unde ardea magazia unei gospodării, existând pericolul extinderii flăcărilor la întreaga proprietate. Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite, împiedicând astfel propagarea acestuia. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de flăcările rezultate în urma arderii unor deşeuri de către proprietarul imobilului în apropierea anexei gospodăreşti.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img