Adversar incomod pentru galben-albaştrioli-sepsi

Olimpia Satu Mare va întâlni astăzi de la ora 11, pe Academica Clinceni. Partida contează pentru etapa a 9-a a ligii a 2-a şi se anunţă a fi una interesantă şi echilibrată dacă luăm în calcul că între cele două formaţii e o distanţă de doar trei puncte.

La tradiţionala deja conferinţă de presă dinaintea unui meci acasă, antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone, a explicat că deşi momentan se află în partea a doua a clasamentului, echipa din Clinceni a avut evoluţii bune în primele runde.

„Am văzut înregistrările meciurilor pe care le-au avut până acum şi pot spune că formează o echipă bună pentru acest nivel. Au fost şi în vară activi pe piaţa transferurilor şi au în lot jucători cu prezenţe numeroase în liga 1. Au forţă ofensivă pe care trebuie să ştim s-o contracarăm. Şi în acelaşi timp să profităm de slăbiciunile pe care le– au arătat până acum” a punctat Bogdan Andone care îşi doreşte o victorie sâmbătă pentru a pregăti apoi în linişte meciul cu Dunărea Călăraşi.

De altfel tehnicianul Olimpiei a recunoscut că a dorit să menajeze o parte dintre jucătorii ce au evoluat minute multe până acum , acesta fiind motivul pentru care Onicaş, Anca Trip sau Vasile Pop nu au făcut deplasarea, marţi, la Bucureşti.

„Sunt însă foarte mulţumit de evoluţia tinerilor jucători ce au intrat marţi în teren la Colentina. Şi Erdei şi Kanalos au demonstrat că ne putem baza pe ei. Aceasta e şi ideea mea de a forma un grup unit şi de a da şansa tuturor să joace căci campionatul e lung „ a mai declarat Bogdan Andone. Principalul Olimpiei n-a omis nici subiectul legat de arbitrajele potrivnice echipei sale. „Şi la Juventus am luat gol dintr-un penalty inventat. Unu că n-a fost fault şi apoi şi dacă ar fi fost era în afara careului..E revoltător să pierzi aşa puncte. După meci toată lumea de la Federaţie ne felicita pentru joc… Numai că punctele au rămas la Colentina!” a încheiat Bogdan Andone.

Fundaşul Florin Mureşan a tras un semnal de alarmă şi a rugat autorităţile să rămână alături de club şi să sprijine Olimpia . „Am intrat în a patra lună de când nu am luat salar. E greu aşa şi nu ştim cât mai putem continua fără bani. Eu zic că nu ne-am făcut de ruşine până acum şi sperăm că se vor găsi resurse financiare pentru a putea continua munca” a spus Mureşan.

Prezent şi el la întâlnirea cu presa, mijlocaşul Mihai Onicaş s-a arătat încrezător în privinţa jocului cu Clinceni. „ Mă simt bine , sunt odihnit şi sperăm că vom câştiga. Golul cu Luceafărul şi venirea lui Mister (n.r. Bogdan Andone) mi-au dat încredere şi sper s-o ţin tot aşa şi prin evoluţiile mele să ajut echipa să câştige”, a punctat fostul mijlocaş de la Steaua.

Partida Olimpia-Clinceni va începe la ora 11 iar preţul biletului a rămas la 5 lei. Pensionarii, doamnele şi domnişoarele şi copii au intrare liberă.

Programul etapei:

Azi
Olimpia Satu Mare – FC Academica Clinceni 11:00
Unirea Tărlungeni – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 11:00
UTA-CS Afumaţi 11:00
Baloteşti – Şoimii Pâncota 11:00
CSM Râmnicu Vâlcea – Metalul Reşiţa 11:00
Foresta Suceava – Dacia Unirea Brăila 11:00
ASU Poli Timişoara – Luceafărul Oradea 12:00

Duminică, 25 septembrie
ACS Berceni – FC Braşov 11:00
Dunărea Călăraşi – Juventus Bucureşti 13:00
Chindia Târgovişte – CS Mioveni 15:00
Formaţia probabilă:
Anca Trip- Ciul, Mureşan, Heil, Iuhas- Muntean, Onicaş, Pană, Faur- V.Pop, Kanalos.

Clasament

1.Chindia Târgovişte 21
2.Juventus Bucureşti 19
3.FC Braşov 18
4.UTA Bătrâna Doamnă 17
5.Foresta Suceava 16
6.CS Mioveni 15
7.Sepsi Sfântu Gheorghe 14
8.Olimpia Satu Mare 13
9.Dacia Unirea Brăila 13
10.CS Afumaţi 11
11.Unirea Tărlungeni 11
12.Dunărea Călăraşi 11
13.Academica Clinceni 10
14.CSM Râmnicu Vâlcea 9
15.ASU Poli Timişoara 8
16.Luceafărul Oradea 7
17.CS Baloteşti 6
18.Metalul Reşiţa 6
19.ACS Berceni 0
20.Şoimii Pâncota 0

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts