More


  Ca-n vremurile bune!

  - Advertisement -

  csm4

  După doi ani în care echipa a fost obligată să se zbată în anonimat, CSM Satu Mare pornește acum pe drumul reconstrucției. Și speră să readucă Sătmarul în lupta pentru medalii în Liga Națională la baschet feminin.

  Dublă vicecampioană națională, de două ori finalista Cupei României , o medalie de bronz în Liga Europei Centrale, sunt performanțe care fac din CSM Satu Mare cea mai titrată echipă a sportului sătmărean. Iar aceste fete vor să continue tradiția începută în 2008 atunci când echipa a promovat pentru prima oară în liga Națională. Iar sătmărenii au demonstrat vineri seara că baschetul de calitate le-a lipsit.

  csm

  Doar gândul că SATU MARE ar putea reveni în lupta pentru medalii a readus lumea la sală. Iar în fața unei săli pline, noua echipă a CSM ului și-a prezentat lotul într-un show inedit . Cu muzică, dans, emoții și suspans.Și apoi cu un amical câștigat , 69-56 , cu Sirius Târgu Mureș.

  Prezentarea a fost una deosebită pregătită de Passion 4 Salsa și Teatrul de Nord iar baschetbalistele au arătat că știu nu doar să joace baschet, ci și să danseze…A apărut în premieră și mascota echipei iar fetele au primit aplauze generoase minute în șir…

  csm3
  Chastity Reed, Adina Pop, Andrea Olah, Renata Szmutku, Flavia Ferenczi, Khadijah Wittington, Valentina Bolba, Eniko Laza, Batey Morgan, Krisztina Baltic și Alexandra Uiuiu compun lotul CSM-ului . Unul antrenat de Jose Araujo și Adriana Pricop.

  Cât despre meci…începutul a fost greoi cu avantaj minim după primul sfert, 19-18. Multe nesincronizări puse probabil și pe seama emoțiilor…Apoi, încet cu Wittington excelentă în defensivă CSM-ul a pus stăpânire pe joc, 37-29 la pauză, 56-40 în minutul 30 și 69-56 la final.

  csm2

  Urmează primul meci oficial, la Brașov, cu Olimpia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img