More

    CEC ORI Cup la Satu Mare

    2016 Ro_cec ori cup

    Cei de la ACR Satu Mare ne-au obişnuit în ultimii ani ca luna septembrie să fie dedicată etapei de Campionat European la îndemânare şi orientare. Mereu una dintre etapele CEC ORI Cup se desfăşoară în judeţul nostru , un bun prilej oarecum de a promova zona Sătmarului în ţări precum Cehia, Polonia , Ungaria sau Slovacia.

    Şi anul acesta şi-au anunţat participarea 16 echipaje din afara României şi 10 de la noi din ţară.

    „E vorba de un raliu de îndemânare şi orientare nu de unul de viteză. Aşteptăm doritorii să se înscrie la Cupa Someş-Oaş iar pentru CEC ORI Cup am pregătit un traseu pe la Livada-Iojib, Medieşu Aurit-Odoreu” ne a spus directorul ACR Satu Mare, David Seletye.

    De altfel în clasamentul general al CEC ORI Cup, echipajul sătmărean David şi Maria seletye ocupă locul 10 , cea mai bună clasare românească după primele şase etape…De menţionat că la Satu Mare sunt programate etapele şapte şi opt.

    Înscrierile vor avea loc vineri între 14-17 la Motelul Select iar proba de îndemânare e programată în Poligonul ACR de la ora 21.30.

    A doua zi proba de îndemânare va avea loc la ora 9 în Poligonul ACR iar de la ora 10,30 se va da startul în etapele de orientare. Ultima probă de îndemânare va începe la ora 15.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE