More


  Diplomă de excelenţă pentru campioana noastră olimpică

  - Advertisement -

  pop simona

  Aşa cum a promis la revenirea acasă de la Rio, campioana noastră olimpică, Simona Pop, participă la orice acţiune de promovare a sportului sătmărean.

  După titlul de cetăţean de onoare primit în cadru festiv săptămâna trecută sau de evenimentul organizat la Universitatea de Vest Vasile Goldiş, joi, în cinstea ei, ieri la prânz , Simona Pop a participat la o mică festivitate organizată de prefectul Radu Bud împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba.

  Reprezentanţii Instituţiei Prefectului-judeţul Satu Mare şi cei ai Consiliului Judeţean Satu Mare au participat ieri la întâlnirea cu spadasina olimpică Simona Pop, soţul acesteia, spadasinul Adrian Pop, şi antrenorul Csiszar Francisc.

  În cadrul întâlnirii, sportiva a fost felicitată de către prefectul Radu Bud, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, şi alţi oficiali ai judeţului, care-şi doresc o colaborare de lungă durată cu aceasta pentru a realiza un centru de excelenţă în scrimă la Satu Mare. Pe lângă stimulentul financiar pe care l-a primit atât Simona cât şi antrenorul acesteia prin hotărârea aprobată de consilierii judeţeni sătmăreni, celor doi le-au fost înmânate şi diplome de onoare din partea reprezentanţilor administraţiei publice judeţene.

  ,,Tocmai de aceea s-au făcut deja demersuri pentru centrul de excelență, unde cu sprijinul administrației locale, se vor organiza diferite competiții și se vor intensifica programele cu scopul de a aduce copiii în Satu Mare”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

  Având în vedere faptul că sala de scrimă din Satu Mare este cea mai dotată din țară, consilierul local Magyar Lóránd a spus că Primăria Municipiului Satu Mare printr-un program de finanțare de la mediu va investi în această sală (reabilitarea acoperișului va fi finanțată din cheltuieli proprii, iar izolarea sălii, repararea instalației electrice prin acest program).

  La finalul discuțiilor, Pataki Csaba, președintele Consiliului Judeţean a înmânat câte o diplomă de onoare Simonei Pop și antrenorului Csiszár Francisc. Președintele dorește ca pe viitor să conlucreze cu sportiva Simona Pop , aceasta având funcția de mesager al sportului sătmărean.

  Reamintim că în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean s-a votat în unanimitate acordarea unui premiu de 10.000 lei campioanei olimpice la spadă, Simona Pop. Cel mai bun ambasador al Sătmarului în acest an olimpic. Şi cu siguranţă nu doar în acest an…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img