More


  Duel interesant cu trupa lui Lincar

  - Advertisement -

  oli

  Olimpia Satu Mare va întâlni azi de la ora 11 pe Luceafărul Oradea. Partida contează pentru etapa a 5-a a ligii a 2-a şi se anunţă una dificilă pentru elevii lui Bogdan Andone, chiar dacă orădenii vin din postura de echipă nou promovată.

  „Așteptăm cu nerăbdare meciul. Va fi o partidă dificilă. Sunt o echipă bună, cu jucători de valoare, mulţi trecuţi pe la echipe de liga a 2-a, dar eu consider că suntem pregătiți. Ne-am antrenat foarte bine toată săptămâna. Sper la un rezultat pozitiv pentru a ne putea pregăti în liniște zilele următoare ” a spus antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

  Acesta a mai spus la conferinţa de presă de ieri că a urmărit pe video jocul adversarilor şi că se aşteaptă la o replică bună din partea orădenilor. „Mai ales că cei de la Luceafărul au schimbat antrenorul şi se ştie că schimbarea antrenorului creează acel şoc. Iar jucătorii vin cu o altă motivaţie” .

  Din fericire nu sunt probleme de lot la Olimpia, toţi jucătorii sunt apţi şi se speră ca cei ce vor intra pe teren pentru Olimpia să dea totul.

  „Nu am reușit să mai aducem un atacant. Echipele din București sau de lângă sunt mult mai avantajate din toate punctele de vedere. La noi, conturile sunt zero, juniorii nu au avut bani să facă deplasarea la Severin și au plecat cu 2 ore întârziere. Eu am tot respectul pentru acești băieți pentru munca și efortul pe care îl depun și pentru tot ce fac pentru echipă”, a mai spus Andone.

  Prezenţi la conferinţă, căpitanii Olimpiei, Cosmin Iuhas şi Florin Mureşan, au făcut un apel la suporteri ca aceştia să vină în număr mare la teren. „Sper să se rezolve şi problema cu galeria căci împreună cu suporterii suntem mai puternici” a spus Florin Mureşan, în vreme ce Cosmin Iuhas a recunoscut că atmosfera în lot e una bună şi că toţi băieţii au înţeles care sunt cerinţele noului antrenor şi încearcă să le pună cât mai bine şi în practică în timpul meciurilor.

  De partea cealaltă, numit luni, Erik Lincar va debuta oficial sâmbătă, iar în aceste zile a încercat să evalueze cât mai bine lotul pe care-l are la dispoziţie. „Jucătorii s-au pregătit foarte bine săptămâna asta. Sper să fie la fel de motivaţi şi concentraţi la jocul de sâmbătă cu Olimpia. Întâlnim o echipă agresivă, care are şi jucători cu experienţa primei ligi. Va fi un meci echilibrat, iar dacă vom reuşi să fructificăm unele minusuri din jocul lor putem obţine rezultatul dorit. La fiecare joc ne propunem să câştigăm, mai ales că situaţia din clasament nu ne permite alte variante”, spune Lincar.

  Luceafărul a mai disputat un singur joc în deplasare până acum, pierdut cu 0-1 la Sepsi Sfântu Gheorghe.

  De menţionat că lovitura de start a meciului va fi dată de campioana olimpică SIMONA POP.

  Partida va fi arbitrată de Dreve Dan Florin (Cluj-Napoca) ajutat la cele două margini de Peter Joszef (Sfântu Gheorghe) şi Bălan Marius (Dej) Rezervă, Codrea Cristian (Baia Mare) .Observatori: Onicas Ioan şi Sabău Daniel (Zalău)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare