E fotbal, nu baschet…oli2

Duelurile în ultimii ani între Satu Mare și Sepsi Sfântu Gheorghe aduceau mai degrabă lumea la sala LPS.

Cele două orașe se întâlneau cu medaliile pe masă în Liga Națională la baschet feminin… Acum, însă, iată că cei din Sfântu Gheorghe au ambiții de mărire și în sportul rege…Și în doar câțiva ani mândria zonei, SEPSI, a promovat în Liga a 2-a.

Iar Sepsi a început curajos primul sezon în eșalonul secund. După șase etape covăsnenii sunt pe șase cu 11 puncte și vin la Satu Mare hotărâți să mai scoată un rezultat pozitiv. Și să profite la maximum de problemele din lotul Olimpiei…

Olimpia vine după un eșec dureros la Afumați în fața unei nou promovate, 0-3, și va încerca să mai dreagă din imaginea șifonată după această înfrângere venită în fața unei echipe comunale.

Olimpia nu va putea conta azi pe serviciile antrenorului Bogdan Andone, suspendat două etape, și a ”căpitanilor” Munteanu și Iuhas, eliminați și ei în ultimele meciuri. În plus Lukacs e accidentat, tot la infirmerie fiind de o vreme îndelungată și Chivari. Ar putea reveni însă mijlocașii Krausz și Pană.

Prezenți ieri la conferința de presă de la stadion, jucătorii Valter Heil și Romariu Rus s-au arătat încrezători că vor putea obține un nou succes pe teren propriu.

”Ne-am antrenat bine în această săptămână și în ciuda problemelor de lot sperăm să ieșim învingători.Am studiat adversarul, Sepsi are o echipă solidă care cedează greu” a spus fundașul Heil.

Mijlocașul Romariu Rus și-ar dori un arbitraj corect: ”Primele trei goluri în acest sezon le-am luat din penalty-uri acordate ușor împotriva noastră. Vrem doar să fim lăsați să jucăm. Atât”, a transmis Rus.

Jucătorii Olimpiei fac apel la public să vină în număr cât mai mare astăzi la stadion și își doresc ca și galeria să fie alături de ei.

Meciul Olimpia Satu mare – Sepsi Sfântu Gheorghe se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Olimpia. Pentru copii, femei și pensionari intrarea este gratuită.

Pentru acest joc au fost delegați următorii oficiali: Ardelean Mircea (Arad) la centru, Ghiciulescu Raul și Cimponeriu Calin ambii din Lugoj , arbitri asistenți.Rezervă: Nicoras Ionut Vasile ( Arad)
Observatori: Salomir Marian (Cluj-Napoca) și Lucaci Adrian (Arad).
Tot în etapa a 7-a a Ligii a 2-a au fost delegați ca observatori de arbitri sătmărenii Ștefan Szilagyi și Marcel Savaniu. Primul va superviza jocul de azi Poli Timișoara- FC Brașov. Iar Marcel Savaniu a fost delegat aseară la Juventus București-Academica Clinceni.

Programul etapei:
Azi
Dunărea Călăraşi – CS Afumaţi 11:00
Unirea Tărlungeni – Luceafărul Oradea 11:00
UTA Bătrâna Doamnă – Şoimii Pâncota 11:00
CS Baloteşti – CS Mioveni 11:00
ACS Berceni – Metalul Reşiţa 11:00
CSM Râmnicu Vâlcea – Foresta Suceava 12:00
ASU Politehnica Timişoara – FC Braşov 16:00
Duminică, 18 septembrie
Chindia Târgovişte – Dacia Unirea Brăila 12:00

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts