FlashMob în Centrul Nou cu Simona Popafis-flash-mob

Puțin a mai rămas până la o nouă ediție FlashMob România! Federația Română de Scrimă organizează în această seară, de la ora 18:00, o amplă acțiune simultană de promovare a scrimei și de atragere a cât mai multor copii către acest sport, în unsprezece orașe din România.

La aproximativ o lună de la întoarcerea de la Jocurile Olimpice de la Rio, Ana Maria Popescu (Brânză), Tiberiu Dolniceanu, Simona Gherman, Simona Pop, Loredana Dinu, Mihai Covaliu și alți actuali și foști campioni ai scrimei românești se vor afla în unsprezece orașe ale țării – Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov – în acțiunea intitulată “FlashMob România 2016” pentru demonstrații simultane, poze, autografe și alte acțiuni de popularizare a acestui sport, alături de sportivii și antrenorii de la cluburile de scrimă din orașele mai sus-menționate.

Cele patru campioane olimpice de la Rio – Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop și Loredana Dinu – se vor afla în fața fanilor din patru mari orașe ale țării:
CONSTANȚA – Ana Maria Popescu;
BRAȘOV – Simona Gherman;
CRAIOVA – Loredana Dinu;
SATU MARE – Simona Pop.

Trebuie precizat faptul că în fiecare oraș se va afla cel puțin un fost sau actual sportiv medaliat la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale sau Campionate Europene.

”Totul se va desfășura pe Pasajul pietonal Coposu din Centru Nou. Dacă va ploua atunci ne mutăm la sala Csipler. Vor fi prezenți sportivi de la CS Satu Mare și antrenori precum și campioana olimpică, Simona Pop. Avem și o mică surpriză pentru cei care vor veni la Flash Mob”, a spus Daniel Remeș, directorul de imagine al FR Scrimă, aseară, în emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts