Gardoș revine pe teren, deocamdată la echipa a 2-agardos1

Sătmăreanul Florin Gardoş, fundaşul lui Southampton, a fost chinuit de accidentări în ultima perioadă, dar românul speră să fi depăşit momentul delicat.

Gardoş a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care îşi informează fanii că a revenit la pregătirile echipei, iar la sfârşitul săptămânii va reveni pe teren, prima dată într-un joc al echipei a doua.

“În ultimele două săptămâni am reintrat în programul normal al echipei, iar în week-end voi juca primul meci din noul sezon, pentru echipa a doua. E deja a doua mea revenire pe teren de când joc la Southampton şi sper că accidentările nu-mi vor mai face nicio ‘vizită’ prea curând”, a fost mesajul fundaşului central.

Gardoş a fost achiziţionat de Southampton în 2014 de la Steaua în schimbul a 6,8 milioane de euro. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a apucat să joace doar 19 meciuri pentru englezi înainte de a se accidenta la genunchi, în iulie anul trecut, în timpul unui amical cu Feyenoord. Gardoş a revenit la antrenamente în februarie, a jucat în câteva partide ale echipei de tineret, apoi s-a accidentat la spate şi a ratat perioada de pregătire din vară.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts