Karate WKF de top, la Satu Mare3

Luni a avut loc preselectia lotului judeţului la karate (AJK), iar evenimentul s-a desfăşurat sub supravegherea atentă a lui Ghinea Adrian–7 dan karate , 3 dan jiu jitsu ,directorul sportiv al Federatiei Romane de Karate .

La sala de sport a Colegiului Naţional Doamna Stanca s-au prezentat peste 100 de karateka de la cluburile Samuraiul, Energy Kardio Club, Okinawa, Sectia de karate Lazuri .

Sportivii au fost insotiti de catre antrenorii Filer Ivan , Anzik Arnold , Nyesti Csaba , Magos Robert cel care este si presedintele Asociatiei Judetene de Karate din Satu Mare. Pe langa parintii sportivilor veniţi in numar foarte mare la acţiune a participat şi dr.Kovacs Otto –directorul de marketing AJK si sponsorul AJK .

Sportivii au fost imparţiţi în doua grupe , sperante si avansati .Iar tematica seminarului a avut trei capitole. Primul capitol a fost urmarirea nivelul tehnic al sportivilor , in al doilea s-a trecut la verificarea fortei sportivilor dupa care a avut loc verificarea psihica a sportivilor. (spiritul de lupta) .

Sensei Adrian Ghinea a fost ajutat pe linga antrenorii sătmăreni şi de fiul său, Andrei Ghinea , cel care detine numeroase titluri la competitii internaţionale .

“Sunt foarte multumit de prestatia sportivilor de la cluburile prezente , totodata a fost o placere sa vezi atât de mulţi karateka luptind pentru un loc in lot. Ma bucur ca sunt atatia sportivi doritori de a face karate de performanta. Cu siguranta printr-un efort comun vom reusi sa trimitem sportivi satmareni la lotul olimpic al Romaniei cu un vis inspre Tokyo 2020 ! Mulţumesc domnului Ghinea ca şi-a facut timp pentru noi .Se pare că începe să-i placă la noi deoarece este prezent deja a treia oara intr-un an la Satu Mare “ a declarat Magos Robert, preşedinte la AJ Karate.

De remarcat că numele sportivilor convocaţi pentru lotul judeţului Satu Mare vor fi cunoscute abia la finalul anului.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts