Luptă strânsă pentru premiul cel maresala-joc-1

Dupa disputarea primelor trei runde din cadrul Turneului International de Sah Memorialul Iuliu Szabo pe primele patru locuri cu maximum de puncte se afla romanii Manolache Marius (mare maestru international-CS Studentesc Medicina Timisoara), Bida Mihai-Eugen (maestru FIDE-CS Universitatea Craiova), ungurul Aczel Gergely si slovacul Nayhevaber Martin. In runda a –IV-a romanii se vor duela intre ei (Bida-Manolache) iar Aczel va juca cu Nayhevaber. Ei sunt urmati in clasament de noua jucatori care au acumulat 2.5 puncte. Asadar lupta pentru castigarea trofeului si a marelui premiu in valoare de 3500 lei ramane deschisa. Dintre satmarenii care au acumulat doua puncte ii putem aminti pe Levay Sorin, Costin Petrica, Geiger Alex, Negrean Dorel, Ilonczai Levente-David si Marchis Arghil.

Vineri dupa amiaza a avut loc runda a IV-a, sambata va fi runda dubla ( de la ora 9 si 16), urmand ca de duminica pana marti sa se desfasoare cate o partida in fiecare zi. Festivitatea de premiere este programata pe marti, 6 septembrie, la ora 15.30.

Duminica, la G.M. Zamafirescu, la ora 10 incepe si turneul copiilor legitimati urmand ca marti de la orele 9 sa inceapa turneele pentru copii nelegitimati.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts