Mani Gyenes, campion și în Ungaria la enduro!maniDupă cele opt titluri naționale cucerite în România, Mani Gyenes reușește o nouă performanță. Sătmăreanul a câștigat anul acesta titlul și în Ungaria într-un campionat internațional de enduro desfășurat pe durata a cinci probe programate în trei țări.

Mani a terminat sâmbătă pe locul doi în etapa disputată la Kosice în Slovacia, dar a avut un avantaj consistent la general pentru a câștiga trofeul. Și pentru a deveni primul rider din România care câștigă titlul la enduro în două țări.

De remarcat că la etapa din Slovacia au fost peste 200 de participanți. ”Organizarea a fost ireproșabilă, ca de cupă mondială. Un traseu bun pe care îl știam în mare parte de anul trecut când am fost la Six Days Enduro. Sunt bucuros că am reușit să obțin și acest titlu”, ne-a spus Mani Gyenes.

Iar Mani nu se oprește aici.

În weekend va concura la Visonta în etapa a 4-a a Campionatului Ungariei la endurocross. Competiție în care anul trecut Mani a pierdut titlul chiar în ultima etapă.
Legat de Campionatul Internațional de enduro , acesta a avut cinci etape, prima a avut loc la Sebiș lângă Arad , trei în Ungaria și ultima în Slovacia lângă Kosice.

Merge în Maroc
În prima săptămână din octombrie, Mani Gyenes va concura în ultima etapă a Campionatului Mondial de rally raid din Maroc. Etapă pe care Mani a mai câștigat-o în 2009 la cat +450 cmc. Iar apoi ca o ultimă repetiție, Mani va merge la Spania ISDN pe 11 octombrie, la cel mai vechi concurs de enduro din lume.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts